+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Possible bug in formmail 8.31

  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    6

    Default Possible bug in formmail 8.31

    Until v8.30 my html template send values as expected.
    Trying new version 8.31 the same form transmits variables name indeed of it value.
    Removing html template results in correct plain text email.
    Reverting to 8.30 fix it, so I think that there is a bug in 8.31 relative to variables in html templates.
    Regards.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,979

    Default Re: Possible bug in formmail 8.31

    Hi,

    Thanks for your report.

    Is this with Auto Response email, or the email you receive with form results?

    Could you please send me your HTML form, the template, and the copy of FormMail you are using?

    Please send to supportstaff AT tectite DOT com.

    Than you.
    Russell Robinson - Author of Tectite FormMail and FormMailDecoder
    http://www.tectite.com/

  3. #3
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,979

    Default Re: Possible bug in formmail 8.31

    Hi,

    An update....

    Yes, it appears the wrong copy of FormMail was released as version 8.31.

    The bug is confirmed and we've withdrawn version 8.31 from release.

    Shortly, we'll be releasing a new, corrected, version of FormMail.

    Thanks again for your bug report!
    Russell Robinson - Author of Tectite FormMail and FormMailDecoder
    http://www.tectite.com/

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Possible Bug
    By Spok in forum Bug Reports
    Replies: 1
    Last Post: 04-Dec-2010, 10:58 PM
  2. A bug or am I doing something wrong
    By Alp54 in forum Community Support
    Replies: 0
    Last Post: 25-Dec-2007, 02:55 AM
  3. Possible BUG: ATTACK_DETECTION_MANY_URLS
    By lexscripta in forum Features Questions
    Replies: 5
    Last Post: 11-May-2007, 09:38 PM
  4. Possible BUG: ATTACK_DETECTION_MANY_URLS
    By lexscripta in forum Community Support
    Replies: 4
    Last Post: 11-May-2007, 09:22 PM
  5. verifyimg.php bug?
    By jakobkramer in forum Community Support
    Replies: 2
    Last Post: 23-Nov-2006, 11:47 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts