Results 1 to 3 of 3

Thread: $return_link fails in FireFox

  1. #1
    tsrwebmaster Guest

    Default $return_link fails in FireFox

    My email form works great in IE and Opera, but error handling in FFox is causing a problem.
    I use Formmail 7.15 and FnBadhandler 1.15 and have
    Code:
    <input type="hidden" name="bad_url" id="bad_url" value="http://www.telfordsteamrailway.co.uk...badhandler.php" />
    <input type="hidden" name="bad_template" id="bad_template" value="errortemplate.php" />
    in the form.
    Error template has
    Code:
       <a name="ret_link" id="ret_link" href="$return_link">Return to form</a>
    and $return_link is correctly replaced in IE but not FFox

    This can be seen at
    http://telfordsteamrailway.co.uk/emailform3.php?12
    Just leave all fields blank and click 'Send Email'
    This loads the error form and the 'return to Form' link is at the bottom.

    Did I miss something?

  2. #2
    tsrwebmaster Guest

    Default Re: $return_link fails in FireFox

    I should add that I have the following at the start of my form
    Code:
    $SESSION_NAME = "";     // if you're using a particular name for your session, specify it here.
    if (!empty($SESSION_NAME))
     session_name($SESSION_NAME);
    session_start();
    But am unsure if this should be more like the following extract from the FmBadHandler commentary - line 255 (Verison 1.14)
    * So, at the top of the script the code should now be:
    * if ((bool) ini_get("session.use_trans_sid") == false)
    * if (isset($_GET['sessid']) && $_GET['sessid'] !== "")
    * session_id(urldecode($_GET['sessid']));
    * session_name("<put your session name here>"); // optional
    * session_start();
    *
    * Also, in case use_trans_sid is disabled in your PHP *and* the user's
    * browser has cookies disabled, then you need to put this in the
    * form:
    * if ((bool) ini_get("session.use_trans_sid") == false)
    * echo "<input type=\"hidden\" name=\"".session_name().
    * "\" value=\"".session_id()."\" />\n";
    Also I tried on my own PHP test server and what works on my live server doesnt work on my test server - $return_link is not replaced -
    is my local PHP installation missing a setting?

    Any help appreciated

  3. #3
    tsrwebmaster Guest

    Default Re: $return_link fails in FireFox

    Ah-Ha
    now there's interesting
    Firefox 2.0.0.9 fails
    Firefox 2.0.0.11 works

    So thats got it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem with $return_link
    By dynamo in forum Community Support
    Replies: 1
    Last Post: 09-Mar-2006, 10:57 AM
  2. TestMail.php fails, but I get the email
    By tyman00 in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 6
    Last Post: 26-Jan-2006, 10:27 PM
  3. AutoResponder sends email when image verification fails
    By oderus in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 2
    Last Post: 29-Sep-2005, 06:24 PM
  4. "<return_link/>" not parsed
    By johnny in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 4
    Last Post: 19-Jun-2005, 02:30 AM
  5. Problem with return_link
    By antix in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 9
    Last Post: 13-Sep-2004, 09:25 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •