Results 1 to 3 of 3

Thread: I am not receiving any emails from my forms but the forms work

  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    31

    Default I am not receiving any emails from my forms but the forms work

    Hi there

    One of those days!

    I have been trying for the first time to get my forms to work automatically allowing me to have peoples emails on the form add to a new email list I have created with my host (www.ixwebhosting.com) . Since making the changes, now none of the forms on my site are working. More so, they work and they go to my 'good submission' page, but I'm not receiving the email.

    So I've changed everything back to the way it was and it still doesn't work.

    Here's my settings.

    HTML

    Code:
    <input type="hidden" name="env_report" value="REMOTE_HOST,REMOTE_ADDR,HTTP_USER_AGENT,AUTH_TYPE,REMOTE_USER"> 
    <input type="hidden" name="recipients" value="oceaneye"/> 
    <input type="hidden" name="required" value="realname:- FIRST AND LAST NAME: Your first and last name,country:- COUNTRY: Where you are currently working or living,gender:- GENDER: Your forgot your gender,age:- AGE: Please let us know your age bracket,email:- EMAIL: Your email address" /> 
    <input type="hidden" name="subject" value="Oceaneye.com.au newsletter subscription" /> 
    <input type="hidden" name="good_url" value="../formresults/goodsub2.htm" /> 
    <input type="hidden" name="bad_url" value="../formmail/fmbadhandler.php" /> 
    <input type="hidden" name="bad_template" value="badsub.htm"/> </td>
    .INI File

    [email_addresses]
    oceaneye = "mail@oceaneye.com.au,oceaneye@live.com.au"

    FORMMAIL code I've been playing with which is now back to normal

    PHP Code:
    $TARGET_EMAIL = array("^mail@oceaneye\.com\.au$","^oceaneye@live\.com\.au$"); 
    I'm assuming it's something wrong with the formmail.

    It's address is this

    When you visit the page it says this:

    This URL is a Form submission program.
    It appears the form is not working correctly as there was no data found.
    You're not supposed to browse to this URL; it should be accessed from a form.

    Your form submission was processed by (8.11), available from www.tectite.com.
    Please help!

    Brad

  2. #2
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    31

    Default Re: I am not receiving any emails from my forms but the forms work

    Hi there

    Since writing this, I have now upgraded to the latest version as well. Still not working. The description of the new version says:

    Email address fields (e.g. recipients) can now be supplied as arrays.
    Does this mean I don't need an .INI file anymore? It's dealt with, within the formmail.php file?

    Brad

  3. #3
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    31

    Default Re: I am not receiving any emails from my forms but the forms work

    Hours of work and finally I receive a plethora of emails and one email coming through saying that the 'name server was delayed' . No idea. At least it finally works again!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. no emails being sent
    By dunn123 in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 1
    Last Post: 13-Sep-2004, 12:19 PM
  2. Not Receiving Email
    By ryanmontgomery in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 1
    Last Post: 01-Sep-2004, 10:45 PM
  3. Problem with Receiving Email
    By venkatesham in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 6
    Last Post: 31-Aug-2004, 06:00 AM
  4. only two emails every ten minutes?
    By vynsane in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 4
    Last Post: 26-May-2004, 09:00 PM
  5. not receiving emails
    By ctpiper in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 1
    Last Post: 22-Apr-2004, 09:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •