Results 1 to 3 of 3

Thread: validation works but no work?

  1. #1
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3

    Exclamation validation works but no work?

    I'm having an odd problem. If I submit the form without filling anything out, the error page comes up with all of the errors listed (along with a working 'return to page' link). BUT, when I fill everything out, it still says there's an error on the page, lists nothing, and the 'return link' breaks (404).

    I changed DEF_ALERT to receive error messages and it says this :

    -----------
    The following error occurred in FormMail :
    mail_failed
    **********
    Error=Failed to send email


    email:
    realname:

    request: 'quote'
    contactname: 'testing'
    contactemail: 'testing'
    ... rest of information
    --------

    Here's a link to the form
    REMOVED


    Any help would be much appreciated!


    duder78
    Last edited by duder78; 12-Apr-2010 at 05:02 PM.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3

    Default Re: validation works but no work?

    Here's a link to the mail and frmbadhandler pages
    REMOVED
    REMOVED

    EDIT: whoops, directlinking doesn't work guess this won't work
    Last edited by duder78; 12-Apr-2010 at 05:02 PM.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3

    Default Re: validation works but no work?

    Fixed it. I downloaded and configured the mail and frmbadhandler files again and it's working now. yeehaw.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Script Works, Email Contains No Information
    By JakeForest in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 10
    Last Post: 28-Dec-2005, 10:51 PM
  2. Email validation - but only if field completed
    By tvulucy in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 1
    Last Post: 31-Aug-2005, 09:12 PM
  3. Form works for one e-mail but not another?
    By patrickfindlay in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 13
    Last Post: 19-Feb-2005, 11:30 PM
  4. Everything works except sending
    By Froduss in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 5
    Last Post: 06-Jul-2004, 08:49 PM
  5. Formmail works fine, but no e-mail
    By Wiggy in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 1
    Last Post: 08-Jan-2004, 04:05 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •