Results 1 to 10 of 10

Thread: required does not work ?!

  1. #1
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    5

    Default

    Hello,

    leaving all required fields blank it still redirects me to good_url. What's wrong?

    Here are my settings:

    Code:
    <input type="hidden" name="required" value="realname:Vorname Name,strasse:Strasse,ort:PLZ Wohnort,telefon:Telefon,loesung:Antwort"> 
    <input type="hidden" name="good_url" value="vielendank.html"> 
    <input type="hidden" name="bad_url" value="fehler.html"> 
    <input type="hidden" name="csvfile" value="gewinnspiel.csv"> 
    <input type="hidden" name="csvcolumns" value="realname,strasse,ort,telefon,loesung">
    All fields are defined in the form.

    Your help is really appreciated!

    Greetz
    René

  2. #2
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,980

    Default

    Hi René,

    The fields you've shown look fine.

    Please email your form (the HTML file) to me and I'll look into it further.

    Mail to: custsupp AT tectite DOT com.

    *

  3. #3
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,980

    Default

    Hi René,

    Thanks for sending your form.

    You've found the first bug in formmail.php!

    Because you're not sending the results to an email address, the required fields are not being checked.

    You'll also find empty submissions are being written to your CSV file.

    We'll have a fix in the next few days.

    Thanks.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    5

    Default

    Thanks, I'm looking forward to your bugfix.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,980

    Default

    Hi,

    I've sent a fixed version of formmail to you by email.

    Have you received it?

    Please test it and confirm that it fixes the problem.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    5

    Default

    Sorry, got no mail! :(
    Have you tried rere@bealive.de ?

    Maybe you can upload this test version to a webpage if possible.


    Thanks for your help.

    *

  7. #7
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,980

    Default

    Hi,

    Yes, that's the email address I mailed it to.

    It's attached to this post.

    *
    Attached Files Attached Files

  8. #8
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    5

    Default

    Hey!


    Thanks for your work.

    Checking for requirements works now, BUT it doesn't save anymore to the csv file. Nothing is added upon submission.

    Can you look into it?

    Greetz
    René

  9. #9
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,980

    Default

    Hi,

    I can't see any problem with the new formmail.php.

    Did you remember to set CSVDIR in the configuration section?

  10. #10
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    5

    Default

    dooh.. I had to recreate my hidden settings and mistyped csvcolumns!

    That was the reason! :(

    Thanks and sorry

    René

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Is the recipients field required in html form?
    By adam2003w in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 1
    Last Post: 15-Jun-2005, 02:54 AM
  2. required fields
    By darren777 in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 2
    Last Post: 04-Mar-2005, 09:37 AM
  3. Required fields containing default text
    By tvulucy in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 9
    Last Post: 08-Oct-2004, 09:26 PM
  4. Required Fields not working?
    By zoe77 in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 2
    Last Post: 02-Jun-2004, 04:27 PM
  5. required field error
    By Ibis in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 18
    Last Post: 02-Mar-2004, 09:04 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •