Results 1 to 2 of 2

Thread: autoresponder not working

  1. #1
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    22

    Default autoresponder not working

    I have set up CAPTCHA, put an HTML template for autorespond in my templates directory, and put the following field into my form.

    <input type="hidden" name="autorespond" value="HTMLTemplate=autorespond.htm, Subject=Thank you for contacting Lanigan Hamilton, FromAddr=contact_*_mercercountyrealtors.com" />

    But the autorespond is not working. Is it supposed to send the respond email to the address from the email field?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    2,224

    Default Re: autoresponder not working

    yes it is

    if u have DEF_ALERT set u should be getting an error message

    that message is the key to fixing hte problem.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. AutoResponder Help
    By Chek in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 2
    Last Post: 29-Apr-2005, 01:48 PM
  2. autoresponder
    By chadt in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 1
    Last Post: 31-Mar-2005, 11:48 PM
  3. Formmail + autoresponder
    By leeolive in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 4
    Last Post: 29-Jan-2005, 11:25 AM
  4. HTML Autoresponder
    By eu4ic in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 15
    Last Post: 04-Sep-2004, 10:33 PM
  5. autoresponder to email from form
    By rebirth in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 2
    Last Post: 21-Jan-2004, 04:43 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •