Results 1 to 3 of 3

Thread: Attachments doesn't load

  1. #1
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    2

    Default Attachments doesn't load

    Hello, I'am having problems with attachments. Formmail sends everything else but attachments, Please help.
    http://painajainen.fi/paavo.html

  2. #2
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    2,224

    Default Re: Attachments doesn't load

    u put enctype="multipart/form-data" on an <input> tag not the <form> tag,
    that's the problem.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    2

    Default Re: Attachments doesn't load

    Thank you, I don't know what I was thinking!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Can't seem to load good_template
    By dcporter in forum Community Support
    Replies: 6
    Last Post: 21-Dec-2009, 01:08 AM
  2. CAPTCHA bad submissions failing to load bad template
    By odieresis in forum Community Support
    Replies: 13
    Last Post: 03-Jun-2009, 07:08 AM
  3. $return_link works, but HTML form page doesn't fully load
    By Jeremy in forum Community Support
    Replies: 8
    Last Post: 12-May-2008, 01:59 PM
  4. Attachments
    By ScottR in forum Community Support
    Replies: 5
    Last Post: 01-Mar-2006, 10:15 PM
  5. Attachments?
    By nc555 in forum FormMail Subscription Support
    Replies: 5
    Last Post: 02-Sep-2005, 10:50 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •