Results 1 to 3 of 3

Thread: Mail fails afer copying working site to test site

  1. #1
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    74

    Default Mail fails afer copying working site to test site

    Just subscribed - my issue is described in greater detail here. The bottom line: in a test-drive of a new server prior to a site migration a nominally working script fails. Testalert succeeds, as does testmail. Hope we can solve this!

    George

  2. #2
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,980

    Default Re: Mail fails afer copying working site to test site

    Hi,

    OK, I've logged into your server and resolved the issue.

    I've saved your original formmail.php as formmail-orig.php.

    The problem was with the paths to your INI file and TEMPLATEDIR folder. You had a path beginning with "/usr/local/www" and that was not correct.

    I've put the correct paths in and it seems to be working fine.

    Please let me know if you have any other issues.
    Russell Robinson - Author of Tectite FormMail and FormMailDecoder
    http://www.tectite.com/

  3. #3
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    74

    Default Re: Mail fails afer copying working site to test site

    ARRGGHH! The server admin had assured me I had the paths correct. My failure, I suppose, was not to verify. Ronald Reagan was right (the only time I've ever said this!), "Trust, but verify."

    Thanks for solving this puzzle.

    George

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mail fails afer copying working site to test site
    By GeoBrooks in forum Community Support
    Replies: 2
    Last Post: 06-Dec-2012, 07:45 PM
  2. Copied working scripts to different site -- not working
    By rochrunner in forum Community Support
    Replies: 0
    Last Post: 01-Jun-2012, 02:01 PM
  3. Form mail on multiple pages of site in conj with advanced errors
    By jrd1mra in forum HOWTO Guides and Tips
    Replies: 3
    Last Post: 02-Feb-2009, 09:27 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 02-Feb-2009, 06:46 PM
  5. Test mail works, sample form fails
    By Randy in forum Community Support
    Replies: 0
    Last Post: 30-Oct-2006, 03:52 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •