Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with Joomla and recipients

  1. #1
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    7

    Default Problem with Joomla and recipients

    When I process my form on my Joomla 3 site, I get a "no valid recipients" error, but not when I process the form on any other site. My recipients field and target_email are set up correctly. Again, the form works fine when I run it from outside of Joomla. Anyone have any idea what could be causing the problem?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    7

    Default Re: Problem with Joomla and recipients

    I figured it out. You have to prepend {emailcloak=off} to your recipient email address so Joomla won't scrub it. Example: value="{emailcloak=off}email@domain.com".

    This problem and solution should be documented in Tectite's and Joomla's websites!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem with recipients
    By mikejd in forum Community Support
    Replies: 7
    Last Post: 03-Jun-2013, 01:23 PM
  2. Formmail and JOOMLA
    By diana8760 in forum Community Support
    Replies: 11
    Last Post: 05-Nov-2012, 03:44 PM
  3. Yes yet another no valid recipients problem
    By axlefoley in forum Community Support
    Replies: 3
    Last Post: 06-Sep-2011, 10:50 PM
  4. Recipient trouble using Joomla
    By dacofla in forum Community Support
    Replies: 3
    Last Post: 14-Jan-2011, 12:26 AM
  5. Joomla applet
    By dqsp in forum Features Questions
    Replies: 4
    Last Post: 08-Jul-2010, 08:37 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •