Results 1 to 5 of 5

Thread: FMEncoder sendiong blank results after server move

  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4

    Default FMEncoder sendiong blank results after server move

    Hi, we have a site which we set up fmencoder on awhile back, and it recently was moved to a new server. Our secure form is still working, but the fmencoded file that comes as an attachment is blank. The document root is the same on the new server, and path to fmencoder is set up properly. I don't get any error report at the DEF_ALERT email address either. Everything was running ok last week before the server move so it seems like it must be something that's different with the new server. Is there anything else I can check?

    Other maybe-relevant details: it's a multi-page form, and is using an ini file to store the recipient address.

    Thanks,
    Alan

  2. #2
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,980

    Default Re: FMEncoder sendiong blank results after server move

    Hi,

    A blank attachment suggests more than one error.

    Or, perhaps the email is being damaged by the new email server.

    Please view the email source and paste a sample of it here.
    Russell Robinson - Author of Tectite FormMail and FormMailDecoder
    http://www.tectite.com/

  3. #3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4

    Default Re: FMEncoder sendiong blank results after server move

    Sure, here is the email source. As this is a public forum, I changed a few values to keep server addresses, email addresses etc. confidential. Hopefully this is still some use. I tried to PM you the full message source but couldn't find a way to do so on the forum, do I need additional permissions for that?

    Code:
    Return-Path: <username@webserver.com>
    Delivered-To: recipient@email.com
    Received: (removed)
    X-Virus-Scanned: OK
    X-MessageSniffer-Scan-Result: 0
    X-MessageSniffer-Rules: 0-0-0-3648-c
    X-CMAE-Scan-Result: 0
    X-CNFS-Analysis: v=2.1 cv=UZ1oFsiN c=1 sm=0 tr=0 a=kFBhAeLZhPmG01u23rsugg==:117 a=VUk6f01CMKECDbt4IKjCog==:17 a=D5rYzZNk54MA:10 a=a7DY7DLJ1rUA:10 a=ECgvOV3qTYYA:10 a=NslmJDdM5TEA:10 a=zCf7SY1oAAAA:8 a=pR6JWRFiAAAA:8 a=21-350hwAAAA:8 a=KGjhK52YXX0A:10 a=SV0o6UJL7v4yw-suvS0A:9 a=eAYkqGJDE0IA:10 a=9H4EKLHo9a0A:10 a=WzHNiX6cKY2DZ1D7HSYA:9 a=wPNLvfGTeEIA:10 a=nOZS0LIn0L33imh4XmYA:9 a=eSj2UnRacOQA:10 a=1ARARtbZTC4A:10
    Received: from (removed)
    X-Spam-Threshold: 95
    X-Spam-Score: 0
    X-Spam-Flag: NO
    X-Virus-Scanned: OK
    X-MessageSniffer-Scan-Result: 0
    X-MessageSniffer-Rules: 0-0-0-2800-c
    X-CMAE-Scan-Result: 0
    X-CNFS-Analysis: v=2.1 cv=Id2+Bwaa c=1 sm=0 tr=0 a=VUk6f01CMKECDbt4IKjCog==:117 a=VUk6f01CMKECDbt4IKjCog==:17 a=D5rYzZNk54MA:10 a=ECgvOV3qTYYA:10 a=NslmJDdM5TEA:10 a=zCf7SY1oAAAA:8 a=pR6JWRFiAAAA:8 a=SV0o6UJL7v4yw-suvS0A:9 a=eAYkqGJDE0IA:10 a=9H4EKLHo9a0A:10 a=WzHNiX6cKY2DZ1D7HSYA:9 a=wPNLvfGTeEIA:10 a=nOZS0LIn0L33imh4XmYA:9 a=eSj2UnRacOQA:10 a=1ARARtbZTC4A:10
    X-Orig-To: recipient@email.com
    X-Originating-Ip: [174.142.46.57]
    Received: (removed)
    Received: (removed)
    To: recipient@email.com
    Subject: email subject
    MIME-Version: 1.0 (produced by FormMail 8.14 from www.tectite.com)
    Content-Type: multipart/mixed; boundary="PARTd41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e"
    Message-Id: <E1WPh9j-0000D1-KC@webserver.com>
    From: username@webserver.com
    Date: Mon, 17 Mar 2014 19:41:19 -0400
    X-ServerProvider-MailScanner-Information: Please contact the ISP for more information
    X-ServerProvider-MailScanner-ID: 1WPh9j-0000D1-KC
    X-ServerProvider-MailScanner: Not scanned: please contact your Internet E-Mail Service Provider for details
    X-ServerProvider-MailScanner-SpamCheck: 
    X-ServerProvider-MailScanner-From: username@webserver.com
    X-Spam-Status: No
    X-AntiAbuse: This header was added to track abuse, please include it with any abuse report
    X-AntiAbuse: Primary Hostname - webserver.com
    X-AntiAbuse: Original Domain - recipientdomain.com
    X-AntiAbuse: Originator/Caller UID/GID - [694 696] / [47 12]
    X-AntiAbuse: Sender Address Domain - webserver.com
    X-Get-Message-Sender-Via: webserver.com: authenticated_id: username/primary_hostname/system user
    
    
    (Your mail reader should not show this text.
    If it does you may need to upgrade to more modern software.) 
    
    
    --PARTd41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
    
    
    
    
    --PARTd41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e
    Content-Type: text/plain; name="data.fmencoded"; charset=ISO-8859-1
    Content-Transfer-Encoding: base64
    Content-Disposition: attachment; filename="data.fmencoded"
    
    
    
    
    --PARTd41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e--
    
    
    
    
    ==================================

  4. #4
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,980

    Default Re: FMEncoder sendiong blank results after server move

    Hi, OK, so it looks like something (probably 2 things) is going wrong on the server. I recommend you buy a support subscription so we can help resolve it.
    Russell Robinson - Author of Tectite FormMail and FormMailDecoder
    http://www.tectite.com/

  5. #5
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4

    Default Re: FMEncoder sendiong blank results after server move

    Ok, thank you. I have subscribed for support. Please let me know what the next step is to troubleshoot this.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Blank emails with fmencoder
    By simplemind in forum FormMailEncoder/Decoder
    Replies: 4
    Last Post: 07-Jun-2013, 05:38 AM
  2. Blank emails with fmencoder
    By simplemind in forum Community Support
    Replies: 0
    Last Post: 09-Nov-2010, 01:19 PM
  3. Encryption - blank results
    By GillyB in forum FormMailEncoder/Decoder
    Replies: 7
    Last Post: 31-Mar-2009, 11:05 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 23-Feb-2007, 04:46 AM
  5. Html form results- blank fields will not show N/A
    By kdeguero in forum Community Support
    Replies: 2
    Last Post: 13-Feb-2007, 04:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •